050 3128731 info@smantvloeren.nl

Houten vloeren Friesland

Bent u op zoek naar een houten vloer voor uw woning in Friesland? Dan bent u bij Smant aan het juiste adres. Smant is gevestigd aan de woonboulevard Hoendiep in Groningen. Vanaf Friesland bent u via de A7 zo bij onze showroom waar u tevens gratis kunt parkeren om in alle rust uw houten vloer te kiezen.

In de showroom treft u meer dan 100 houten vloeren. Onze experts staan op maandag van 13:00 tot 17:00 en van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 voor u klaar. Onze reeds meer dan 100 jaar expertise in houten vloeren delen wij uiteraard graag met u.

Wij helpen u graag om uw woonwens te verwezenlijken.

Moaie flierren foar jo hûs.

Voor ieder wat wils

Door ons ruime assortiment vindt u bij Smant gegarandeerd een vloer die bij uw woonswensen past. U kunt bij ons terecht voor elk soort houten vloer dat u maar kunt bedenken. Van laminaat tot traditionele vloeren in diverse maten, kleuren en patronen. Uw woning in Friesland zal een echte eyecatcher worden met een houten vloer van Smant. Op onze website vindt u meer informatie over de diverse vloeren die u bij ons kunt kopen. Met de juiste olie maakt u uw vloer geheel eigen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Hiernaast kunt u vast een kijkje nemen in onze winkel. Beweeg en klik met uw muis om een digitaal rondje te lopen.

Bekijk ons assortiment

Over Smant

Smant is al jaren een gerenommeerde speler in houten vloeren. Bij ons staat de klant en de kwaliteit van de vloer alsook de kwaliteit van het legwerk centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U bent dan ook ten alle tijden van harte welkom in onze showroom. Vanuit Friesland bent u in circa 45 minuutjes bij ons. Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren. Smant levert vloeren in Groningen, Drenthe en Friesland.

Afspraak maken