050 3128731 info@smantvloeren.nl

Vloeren met een verleden

Bent u op zoek naar een bijzondere vloer? Bij Smant is elke houten vloer uniek in zijn aard, patroon en structuur. Maar u vindt bij ons ook houten vloeren die nog net een tikje specialer zijn, vloeren met een uniek verhaal. Zo vindt u hier vloeren die afkomstig zijn van oude schippersbootjes, wijnvaten, houten hutjes en boerderijen of houten masten.
In onze showroom aan het Damsterdiep te Groningen treft u meer dan 100 houten vloeren.

Loop gerust eens binnen in onze Showroom voor meer informatie, onze experts staan voor u klaar.

Van oud…

Voor ieder wat wils

Door ons ruime assortiment vindt u bij Smant gegarandeerd een vloer die bij uw woonswensen past. U kunt bij ons terecht voor elk soort houten vloer die u maar kunt bedenken. Met een vloer die handgemaakt is en waar u de geschiedenis van kent geniet u extra van uw nieuwe vloer. Houten vloeren zijn vaak een echte eyecatcher in een woning. Wij streven er daarom naar optimale kwaliteit zowel in het materiaal als in de uitvoering van het leggen.
Op onze website vindt u meer informatie over de diverse vloeren die u bij ons kunt kopen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Hiernaast kunt u vast een kijkje nemen in onze winkel. Beweeg en klik met uw muis om een digitaal rondje te lopen.

Bekijk ons assortiment

… naar nieuw!

Over Smant

Smant is al jaren een gerenommeerde speler in houten vloeren in Groningen. Bij ons staat de klant en de kwaliteit van de vloer alsook de kwaliteit van het legwerk centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U bent dan ook ten alle tijden van harte welkom in onze showroom. Vanuit Friesland bent u in circa 45 minuutjes bij ons. Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren. Smant levert vloeren in Groningen, Drenthe en Friesland.

Afspraak maken