Updates

Ook voor de kwaliteitsvloeren van Floer kun je terecht bij Smant

We zijn trots om aan te kondigen dat we ons assortiment hebben uitgebreid met de prachtige vloeren van het Nederlandse merk Floer. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal in onze voortdurende inzet voor het leveren van uitzonderlijke vloeroplossingen.

Floer, net als Smant, wordt gedreven door een passie voor hout en vloeren. Hun toewijding is geworteld in de liefde voor het vak, een eigenschap die ons bij Smant diep aanspreekt. Gelegen in het hart van Noord-Nederland, produceert Floer met trots een breed scala aan eiken vloeren. Van elegante lange lamel parketvloeren tot sfeervolle korte houten visgraatplanken, elk product van Floer staat garant voor sterkte en constante kwaliteit.

Wat Floer onderscheidt, en wat ons bij Smant zo enthousiast maakt, is hun vermogen om jouw eiken droomvloer op maat te ontwikkelen. Hun expertise stelt ons in staat om een unieke service aan te bieden: de mogelijkheid om een vloer te kiezen die niet alleen voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden, maar ook perfect past bij jouw persoonlijke stijl en levenswijze.

Naast traditionele eiken vloeren heeft Floer ook een passie voor het ontwikkelen van unieke houtvervangende vloeren. Hun assortiment omvat authentieke laminaatvloeren, plak PVC vloeren, en click PVC vloeren, evenals een bijzonder assortiment houten wandpanelen. Elk van deze producten belichaamt de filosofie van Floer: “Enkel kwaliteit als voer, voor de perfecte Floer.”

Bij Smant begrijpen we dat de keuze voor een vloer een belangrijke beslissing is. Het is niet alleen een investering in je huis, maar ook in je comfort en levenskwaliteit. Daarom staan we klaar om je met open armen te ontvangen in onze showroom op woonboulevard Hoendiep. Hier kun je zelf de kwaliteit en schoonheid van de Floer collectie ervaren. Ons deskundige team is beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies op maat.

Ontdek vandaag nog het verschil dat Floer kan maken in jouw huis. Welkom bij de toekomst van vloeren, welkom bij Smant.