Als particuliere klant van Smant Vloeren heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren (herroepingsrecht). Na het aanmelden van uw retour binnen de retourtermijn heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bestelbedrag incl. verzendkosten teruggestort op uw rekening, mits uw retour aan de voorwaarden voldoet.

LET OP! Als uw retour niet binnen 14 dagen na ontvangst in aangemeld of als het product na aanmelding voor retour niet binnen 14 dagen bij ons, kan uw retour niet in behandeling worden genomen.

Het aanmelden van uw retour kan door een e-mail te sturen naar info@smantvloeren.nl. Lees eerst onderstaande voorwaarden en instructies voor het retourneren.

Regels voor retourneren
Het product is in originele en ongebruikte staat. Dit houdt in dat het product, voor zover redelijkerwijs mogelijk, compleet, in onbeschadigde en originele verpakking, met alle meegeleverde losse delen en onbeschreven handleidingen retour gestuurd wordt.
De omdoos bevat geen onnodige tape, is niet beschreven en/of gemarkeerd met pen of ander schrijfmiddel.
De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. U regelt de retourzending via een pakketdienst naar keuze. Wij verstrekken geen retourlabel.
U heeft besteld als particuliere klant, niet als zakelijke klant en/of instelling.
Het product is binnen 14 dagen retour gemeld.
U heeft uw retour voorafgaand aan verzending aangemeld via het retourformulier op deze pagina.
Uw retour is binnen 14 dagen na retourmelding ontvangen bij Smant Vloeren.

Procedure voor retourneren
Als u onderstaande stappen doorloopt, dan zal de retourzending probleemloos verlopen.

Geef telefonisch op 050-2138731 (op werkdagen en zaterdag tussen 10.00 uur-17.00 uur bereikbaar, met uitzondering van maandag) of via e-mail ( info@smantvloeren) aan ons door van je besluit het product retour te willen zenden. Vermeld het ordernummer van je bestelling en eventueel de reden van de retournering. Je ontvangt daarna van ons nadere informatie over de vervolgstappen.
Maak het product gereed voor verzending bij voorkeur in de originele verpakking. Voeg er de pakbon bij. Dicht de opening van de verpakking goed af het liefst met z.g. duct-tape of gelijkwaardig.
Het volledige aankoopbedrag zal uiterlijk 14 dagen na ontvangst in ons magazijn worden teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.