De perfecte vloer kiezen is slechts het begin van jouw weg naar een droomvloer. Bij Smant Vloeren begrijpen we dat het leggen van de vloer net zo belangrijk is als de keuze ervan. Daarom bieden we een professionele legservice aan, die net zo onderscheidend en kwalitatief is als onze vloeren.

Vakmanschap is de standaard

Onze ervaren vakmensen staan klaar om jouw nieuwe laminaat, PVC, houten vloer of parket vakkundig te plaatsen. Met meer dan een eeuw ervaring in het vak, weet je zeker dat jouw vloer met precisie en zorg wordt gelegd. We nemen de tijd om jouw specifieke wensen en de unieke kenmerken van jouw ruimte te begrijpen. Een grondige vloerinspectie op locatie stelt ons in staat om een gedetailleerde en nauwkeurige offerte te maken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Onze legservice is altijd maatwerk, want geen enkele vloer is gelijk. Wij geloven dat iedere vloer de kwaliteit en vakmanschap van onze legservice verdient. Het gaat immers niet alleen om het leggen van een vloer, maar om het realiseren van jouw droominterieur. Met onze legservice kies je voor gemak, zekerheid en de garantie dat jouw nieuwe vloer er prachtig bij ligt.

Heb je interesse of vragen over onze legservice? Kom langs in onze showroom aan het Hoendiep in Groningen of neem contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je met plezier op weg naar een zorgeloos en prachtig resultaat.