Updates

Smant Vloeren in een nieuw jasje, zowel online als in onze showroom

Interactieve zuil

We zijn super enthousiast om de lancering van onze splinternieuwe website aan te kondigen, een plek waar de magie van houten vloeren echt tot leven komt. Als trotse erfgenamen van een rijke traditie die teruggaat tot 1917, hebben we ons altijd ingezet om kwaliteit en vakmanschap te verweven in alles wat we doen. Vandaag gaan we een stap verder en nodigen we jou uit om deel uit te maken van deze spannende nieuwe fase.

Onze vernieuwde website is zoveel meer dan een nieuw jasje. Het weerspiegelt onze voortdurende inzet voor innovatie en jouw tevredenheid. Met een uitgebreide catalogus die nu tot jouw beschikking staat, krijg je de unieke kans om je uitgebreid te oriënteren op jouw nieuwe vloer, comfortabel vanuit je eigen huis. Deze catalogus is met zorg samengesteld om je een breed scala aan houten vloeren te presenteren, van het klassieke eiken tot het exotische teak, elk met zijn eigen verhaal en karakter.

Bij Smant Vloeren snappen we dat het kiezen van de juiste vloer een grote beslissing is. Het vormt de basis waarop de sfeer en stijl van jouw huis wordt gebouwd. Daarom hebben we onze website zo ontworpen dat het makkelijk en inspirerend is om door onze collecties te bladeren, gedetailleerde informatie over elk product te vinden en te visualiseren hoe deze vloeren jouw ruimte kunnen veranderen.

Onze geschiedenis, die begon met het kopen en slopen van oude huizen, heeft ons een uniek inzicht gegeven in de waarde van materialen en de schoonheid van hergebruik. Deze waarden zijn nog steeds zichtbaar in onze passie voor houten vloeren vandaag de dag. We zijn geëvolueerd van een sloopbedrijf naar een toonaangevende specialist in het leggen van massieve planken vloeren, zonder onze roots te verliezen. Onze nieuwe website is een eerbetoon aan deze reis, en we zijn enthousiast om dit met jou te delen.

We benadrukken ook op onze website hoe veelzijdig houten vloeren zijn in combinatie met moderne verwarmingssystemen zoals vloerkoeling en vloerverwarming. Met onze expertise kun je erop vertrouwen dat jouw nieuwe vloer niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

We nodigen je uit om onze showroom te bezoeken op de woonboulevard Hoendiep in Groningen, waar onze passie voor houten vloeren tastbaar is. Tot die tijd biedt onze website een voorproefje van wat je kunt verwachten. Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en begin aan de reis naar jouw perfecte vloer.

Bij Smant Vloeren B.V. zijn we meer dan een bedrijf; we zijn een gemeenschap van liefhebbers van houten vloeren, toegewijd aan het leveren van kwaliteit en tevredenheid. Onze nieuwe website is jouw uitnodiging om deel uit te maken van deze gemeenschap. Welkom bij de familie, welkom bij Smant Vloeren B.V. – waar traditie en innovatie hand in hand gaan.